Er du klar til at forandre liv?
Inklusive dit eget?

Nyt hold starter 14. august 2019 - UDSOLGT

Tidligere deltagere siger...

Film
Film 1 - Hør hvad deltagerne fra hold 1 sagde på uddannelsen, modul 2

Film 2 - Hør hvad deltagerne fra hold 1 sagde til certificeringsfesten

Film 3 - Hør hvad deltagerne fra hold 2 sagde til certificeringsfesten


Reportage
Magasinet Psykologi sendte journalist Margrethe Vadmand med på MPE-uddannelsen i 2017. Uddannelsen endte med at forandre Margrethes liv, og i dag har hun opbygget en succesfuld terapipraksis. Læs Margrethes personlige reportage om MPE

Udtalelser
Hele Dorthe Rindbo's koncept til denne uddannelse er fantastisk og effektivt. Det har været en vild oplevelse at blive coachet - af min øvemakker - gennem Dorthe's 10-sessioners forløb, og det har været super lærerigt at coache mine prøveklienter gennem det samme forløb. Jeg er vild med den udvikling, der er sket med mig gennem dette uddannelsesforløb.
- Lis Rygaard, Hold 2

Jeg giver uddannelsen 5 ud af 5 stjerner. Indholdet er kanon godt, og uddannelsen har givet mig så enormt meget. Inden uddannelsen følte jeg, at jeg på en eller anden måde manglede mig selv. Jeg manglede overblik, handlede i blinde, vidste ikke hvilken vej jeg skulle gå. Men nu er jeg bare glad, optimistisk og stolt. Jeg har fundet mig selv igen. Jeg kan på det varmeste anbefale både Dorthe og uddannelsen.
- Mette Dahl Blomstrøm, Hold 4

Det har været en fantastisk rejse. Det, der har været særligt godt, har været, at jeg selv har været igennem et coachingforløb, og at jeg selv har coachet en klient fra start til slut. Det er meget lærerigt. Uddannelsen har også givet mig ro og overblik over det, jeg skal. Jeg kender mine prioriteter – jeg ved nøjagtigt, hvad jeg skal vælge i forskellige situationer uden dårlig samvittighed.
- Mette Odgaard, Hold 1

Det har været så fantastisk at få den perlerække af peptalks, som min sjæl har fået gennem hele uddannelsen. Alle burde tage uddannelsen - for at blive mere opmærksomme på deres drømme og værdier samt at få helt konkrete værktøjer til at bruge deres tid bedre og undgå stress i hverdagen. Tak for en skøn uddannelse!
-
Anne Rask Vendelbjerg, Hold 3

Jeg har fået et bedre liv. En ny udgave af Mads og et mod til at gå efter mine drømme. Jeg har fået en tro på, at alt er muligt. En større tro på mig selv og en bedre forståelse for andre mennesker. Dorthes beskrivelse af uddannelsen, og hvad den ville give en, har i den grad levet op til, hvad jeg har fået ud af det. 
- Mads Nørskov, Hold 1

Inden uddannelsen var jeg i en proces, hvor jeg ikke helt vidste, hvordan den næste periode i mit liv skulle prioriteres og planlægges. Men uddannelsen har givet mig ro. Den har givet mig en klar prioritering og et fast værdikompas at styre ud fra. Gennem hele uddannelsen har jeg rykket mig på samtlige parametre – både som leder og som menneske. Der er sket meget, siden jeg kom med. Jeg har bl.a. tabt mig 9 kilo siden første modul. Jeg kan give uddannelsen mine varmeste anbefaling. Men tilmeld dig kun, hvis du er klar til, at der skal ske noget nyt og godt i dit liv.
- Jens Sønnichsen, Hold 4

Før uddannelsen følte jeg en enorm ubalance i mit liv. Jeg knoklede på et arbejde, der gav mig stress og som ikke førte mig i den rigtige retning. Jeg har nu fundet min balance. Jeg lever min hverdag og tilgodeser mine drømme og værdier i det daglige. Tak, Dorthe.

- Anne Mortensen, Hold 1

Det, der har været særligt godt ved uddannelsen, har været den intensive og meget personlige undervisning. Det har været dejligt med håndgribeligt materiale, så som udførlige sessionsbeskrivelser og ”lige til at gå til”-øvelser. Uddannelsen har bl.a. givet mig tidsbevidsthed, fokus og mange værktøjer til at gøre hverdagen stressfri. 
- Marianne Apitzsch, Hold 1

Inden uddannelsen var jeg stresset. Jeg kunne ikke mærke mig selv, og jeg havde en følelse af at være overvældet og forvirret. Især omkring hvad der skulle ske på jobfronten. På MPE fik jeg modet til at skifte job, og gjorde det i løbet af uddannelsen, da jeg endelig begyndte at mærke mig selv igen. Jeg har fået meget med fra uddannelsen, men først og fremmest større selvindsigt. Jeg blev klar på mit personlige fundament – mine drømme, værdier og mål. Og det var lige præcis dét, jeg ønskede af uddannelsen.
- Anne Dorthe Petersen, Hold 4

Uddannelsen har givet mig et nyt livssyn. Jeg har fået struktureret min hverdag, ved hvad jeg skal, hvorfor og hvornår… og så har jeg fundet plads til at være endnu mere til stede i min fritid. Mine ”kodeord” enkelthed og afslutte har fået plads arbejdsmæssigt og privat. Grundfølelsen ”jeg skulle nok også liiige” er erstattet med ”yes, det kører…”. Fantastisk smuk, hård, men succesfuld rejse.
-
Lene Marie Faber, Hold 1

Jeg er nu blevet meget skarpere på, hvad der skal til, for at få tingene til at fungerer bedre for mig. Jeg er blevet meget klogere på mange aspekter af effektivitet, som jeg nu bruger i min rolle som leder. Jeg føler mig meget bedre klædt på til at arbejde mod en mere effektiv organisation.
- Kirstin Blomgren, Hold 3

Jeg har fået mere fokus på det, der er vigtigt i mit liv – i både arbejde og privatliv. Jeg er kommet mere i balance, og er blevet bedre i stand til at korrigere og mærke efter, når jeg er på vej væk fra denne tilstand. Jeg er simpelthen blevet en bedre far og leder
.
- Søren Christensen, Hold 1

Uddannelsen har givet mig et liv med større overblik og en følelse af at være på forkant – og det gælder både privat og på arbejde. Noget af det, der har været særligt godt på uddannelsen er læringsmiljøet med tid og plads til diskussion af teorien. Og Dorthes smittende passion og engagement. 
- Mikkel Rostholm, Hold 1

Jeg har først og fremmest fået en fantastisk selvindsigt. Jeg er blevet klogere på mig selv som menneske, og jeg har fået en meget større bevidsthed om mine mønstre, som jo i meget høj grad er bygget op gennem mange år. Det har givet mig rigtigt meget, og det har været en fantastisk uddannelse. TUSIND TAK. 
- Annette S. Kristensen, Hold 1

Vi blev stillet i udsigt, at vi ville få et komplet forretningskoncept. Og det synes jeg i dén grad, er blevet opfyldt. Ikke mindst takket været alle sessionsmanuskripterne og mails til klienterne og alle de kig ”ind bag kulisserne”, vi har fået – bl.a. om hvordan Dorthe vil håndtere forskellige situationer. Jeg føler mig i den grad klar til og motiveret for at arbejde inden for feltet. Jeg føler, at alle muligheder er åbne. 
- Kim Hornung, Hold 1

Hvad der startede som et overfladisk behov for mere tid, endte med et dybt personligt forløb, der var meget mere skelsættende og bød på så meget mere, end jeg havde forventet. Jeg har fået større selvindsigt, vigtige erkendelser og nye perspektiver på livet.
Kristine Stace, Hold 2

Jeg er blevet mere mig! Tør være den jeg er, og gøre det jeg vil. Jeg har fået ro på, fordi jeg ved, at jeg nok skal nå det, der er vigtigst. Jeg har fået nærvær, tilstedeværelse og GLÆDE. Føler, at jeg har alle muligheder nu, og at jeg kan! Livet bliver bedre og bedre.
Maja Lis Winther, Hold 3Om Dorthe Rindbo
Dorthe har en helt fantastisk personlighed som giver tryghed, åbenhed, glæde, alvor, skarphed og en høj kvalitet. Noget der kendetegner pensum på uddannelsen er, at Dorthe hele tiden sørger for, at vi kommer hele vejen rundt. Vi har fået et færdigt, gennemarbejdet og detaljeret koncept, som bare virker. Det er GENIALT! 
- Mette Odgaard, Hold 1

Dorthe er en fantastisk og inspirerende underviser, som i den grad formår at fange sit "publikum" med interesse, humor og begejstring. Hun deler sine egner erfaringer, og det skaber en fantastisk dynamik på holdet. Dorthe er en sand ekspert i personlig effektivitet.
Lis Rygaard, Hold 2

Dorthe beskriver levende og troværdigt sit materiale og ved sit nærvær skaber hun en åben og god atomsfære, som åbner op for deling, spørgsmål og nye tilgange. Dorthe er ærlig og har en naturlig måde at levere sin viden på, som er skarp, lun og levende. Dorthe er et stort menneske, der deler ud af sin viden og erfaringer. 
- Kamilla Posselt, Hold 1

En dygtig og velforberedt underviser, der bruger sine egne erfaringer løbende i undervisningen og skaber en god og afslappet stemning. Dorthe har en kæmpe viden, som hun deler kærligt ud af. Fantastisk materiale og uddannelse, hun har lavet.
Anne Rask Vendelbjerg, Hold 3

Dorthe formåede at skabe en rigtig god og åben stemning fra dag ét. Dorthe har styr på tiden, strukturen, er pæn, lækker og appetitlig af ydre, men fra hendes indre kommunikator kom så mange dybtliggende åbenbaringer, som ramte mig meget personligt. Tusind tak, Dorthe.

- Lene Marie Faber, Hold 1

Topprofessionel og ekspert på sit emne og materiale – og samtidig personlig, dedikeret, ansvarlig, omsorgsfuld og levende. Jeg har virkelig værdsat, at Dorthe Rindbo til fulde levede op til min opfattelse af og forventning til hende, da jeg besluttede at investere min sparepenge i MPE. Jeg forventede, at hun ville gøre sit allerbedste for at levere et højkvalitetsprodukt – og det gjorde hun! TAK.
- Barbara Køgs Andersen, Hold 1

Dorthe er virkelig nærværende og bruger sig selv i undervisningen, hvilket har en rigtig god effekt og gør det naturligt for os som deltagere at gøre det samme. Dorthe evner at skabe en god læringsproces og kan rumme forskellige personligheder. Hun er dygtig til at skabe en god stemning, og hun har skabt et unikt univers af personlig effektivitet.
Kristine Stace, Hold 2

Hvorfor kan man ikke afkrydse ”6 – for exceptional god” i evalueringsskemaet? Dorthe har været virkelig god. Fordi hun i meget høj grad virker til at leve det, hun underviser i. Den ærlighed og gennemsigtighed har været meget lærerig og inspirerende.

- Kim Hornung, Hold 1

Dorthe er meget nærværende og formidler på en ukompliceret og nede på jorden måde. Det er trygt at stille spørgsmål, og Dorthe giver gode og kompetente svar. Svære ting bliver gjort enkle. Det har været en stor fornøjelse at få lov til at tage uddannelsen. 
- Tine Tangdal, Hold 1

Tilmeld dig uddannelsen >>